Μετάφραση εγγράφων και κειμένων – επικύρωση από δικηγόρο

Μετάφραση εγγράφων και κειμένων – επικύρωση από δικηγόρο

Με τον όρο «Επικυρωμένη» εννοούμε την μετάφραση εγγράφων που έχουν επικυρωθεί από κάποιο αρμόδιο πρόσωπο, δηλαδή έχει πιστοποιηθεί η εγκυρότητα τους. Είναι πιστοποιημένη και έχει πλήρη ισχύ έναντι οποιασδήποτε Δικαστικής ή άλλης Αρχής και προϋποθέτει:

  • Να είναι έγκυρο το πρωτότυπο
  • Να συνοδεύεται μαζί με το πρωτότυπο
  • Να επικυρωθεί επίσημα από αρμόδια αρχή (δικηγόρο)

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4194/2013 , στο έργο του δικηγόρου περιλαμβάνεται:
-Η μετάφραση εγγράφων που έχουν συνταχθεί σε ξένη γλώσσα
-Η μετάφραση ελληνικών εγγράφων σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα.

 

Συγκεκριμένα, μια μετάφραση ξενόγλωσσων εγγράφων πρέπει να είναι έγκυρη. Είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει το πρωτότυπο του ξενόγλωσσου εγγράφου και τη μετάφραση αυτού επικυρωμένη. Το έγγραφο πρέπει να συνοδεύεται από τη βεβαίωση ότι αποτελεί ακριβή μετάφραση του πρωτοτύπου αλλά και ότι ο δικηγόρος έχει επαρκή γνώση της γλώσσας που μετέφρασε.

επικυρωση ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Η Ζωή Τρουλινού είναι έμπειρη δικηγόρος και μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. Αναλαμβάνει την επικύρωση όλων των εγγράφων που θέλετε, δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα, αποτελεσματικά.

Τα έγγραφα μπορεί να αφορούν πιστοποιητικά (γεννήσεως, γάμου/διαζυγίου, αλλαγής ονόματος κ.ά), καταστατικά, έγγραφα που αφορούν την κληρονομιά, πληρεξούσια, αποφάσεις από δικαστήρια, διαφόρων ειδών συμφωνητικά, συμβάσεις όλων των ειδών και άλλα χρηματοοικονομικά έγγραφα – όπως βιβλία και πολλά άλλα.

Η επίσημη μετάφραση των νομικών εγγράφων είναι μια διαδικασία, η οποία χρειάζεται εμπειρία, αξιοπιστία και ακρίβεια. Το δικηγορικό γραφείο της Ζωής Τρουλινού, δεσμεύεται για την σωστή απόδοση του περιεχομένου σε κάθε έγγραφο. Παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές σχετικά με την ανάγκη επικύρωσης του εγγράφου, αλλά και για τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν πλέον απλή διαδικασία. Η Ζωή Τρουλινού, εξοικειωμένη με τη νομική ορολογία διατηρεί το ύφος που χρειάζεται, ανάλογα με το έγγραφο. Παρέχει ο,τι είναι απαραίτητο για την επικύρωση του εγγράφου, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες σας.

 

Ενημερωθείτε από το νομικό τμήμα του Δικηγορικού Γραφείου «Ζωή Τρουλινού» για όλες τις αλλαγές και τις εξελίξεις καλώντας τώρα στο 2155401838. Μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε από το site μας & να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νομικά νέα.

Ζωή Τρουλινού - Δικηγόρος Γαλάτσι

Η δικηγόρος Αθηνών Ζωή Κ. Τρουλινού γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές. Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή με άριστα και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου στο Ναυτικό Δίκαιο, λαμβάνοντας το μεταπτυχιακό της με διάκριση. Μάθετε Περισσότερα...